*Michael Learns To Rock 3집.  Played on Pepper 수록곡.

That's why  (you go away)

Baby won’t you tell me why there is sadness in your eyes
왜 당신 눈에 슬픔이 고여있는지, 저한테 말해주세요.
I don’t wanna say goodbye to you
당신과 이별하고 싶지 않아요.
Love is one big illusion
사랑이란거, 정말 커다란 환상이었어요.
I should try to forget but there is something left in my head
아직도 내게 남은게 있는데, 나 이제 모든걸 잊어야 하나봐요.

You’re the one who set it up now you’re the one to make it stop
처음 시작한 사람은 당신였잖아요. 이제와서 당신이 또 그만두려 하는군요.
I’m the one who’s feeling lost right now
지금 상실감을 느끼는 사람은 나에요.
Now you want me to forget every little thing you said but there is something left in my head
이제와서, 아직 내게 남은게 있는데도 당신은 당신이 한 한마디까지 잊으라 하는군요.

I won’t forget the way you’re kissing
당신과 키스했던 느낌을 잊지 않을꺼에요.
The feeling’s so strong were lasting for so long
너무 강렬해서 오랫동안 지속됐던 그 느낌을요.
But I’m not the man your heart is missing
하지만 당신이 그리워하는 사람은 내가 아니죠.
That’s why you go away I know
그래서 당신이 떠나간거죠. 나도 알아요.

You were never satisfied no matter how I tried
아무리 애를써도 당신은 절대 만족하지 못했죠.
Now you wanna say goodbye to me
이제, 당신 나와 이별하려 하네요.
Love is one big illusion I should try to forget
사랑이란거, 정말 큰 환상이었어요. 나, 잊으려 노력해야 하지만,
but there is something left in my head
아직 내게 남아있는게 있네요.

Sitting here all alone in the middle of nowhere
어딘지도 모르는 이곳 한복판에, 나 혼자 앉아있어요.
Don’t know which way to go
어디로 가야 할지를 모르겠군요.
There ain’t so much to say now between us
우리 사이엔 이제 할 얘기들조차 없네요.
There ain’t so much for you
그대도 남은 얘기가 없고,
There ain’t so much for me anymore
나에게도 남은 얘기가 없네요.

I won’t forget the way you’re kissing
당신과 키스했던 느낌을 잊지 않을꺼에요.
The feeling’s so strong were lasting for so long
너무 강렬해서 오랫동안 지속됐던 그 느낌을요.
But I’m not the man your heart is missing
하지만 당신이 그리워하는 사람은 내가 아니죠.
그래서 당신이 떠나간거죠. 나도 알아요.

중학생때, 본 조비와 더불어 거의 모든 엘범을 사 모우다시피한 유일한 그룹.
지금은 뽀얀 먼지가 쌓인 테이프들...

기분이 우울해서 오디오를 틀었는데, 오디오도 내 기분을 몰라주고 이 노래를 틀어주네요. ㅋ
한번 올려봅니다.

가사는 인터넷에서 돌아다니는 것을 퍼 온거고,
해석은 예전에 팝스 잉글레시를 무료로 받았을때 있던 해석본입니다