후우...

저는 Voices 라는 제목의 테이프에 들어있는 것을 추천드립니다.(누가 불렀는지 표지를 잃어버려

모르겠군요. 글에는 마돈나가 부른 것을 넣었습니다.)

-----------------------------------------------------------------------------------------

It won't be easy, you'll think it strange
When I try to explain how I feel
That I still need your love after all that I've done
그리 쉽지는 않아요, 당신은 그것이 묘한 일이라고 생각하겠지요
내 기분이 어떤지 당신에게 설명한다면,
아직도 내가 당신을 필요로 한다고 솔직히 말했다면요

You won't believe me
All you will see is a girl you once knew
Although she's dressed up to the nines-
At sixes and sevens with you
당신을 믿지 않을 겁니다
당신 눈에 보이는 것은 예전부터 알던 한 여인입니다.
비록 그녀는 멋진 옷을 수 없이 갈아입었지만
60년대와 70년대를 당신과 같이 했던 그 여인입니다.  

I had to let it happen, I had to change
Couldn't stay all my life down at heel
Looking out of the window, staying out of the sun
난 내 버려 둬야만 했어요. 난 생각을 바꾸기로 했죠
나의 생활을 유지 시킬 수 없었어요
창문 밖을 바라 보면서 따뜻한 양지를 찾는다는 것은 불가능했어요

So I chose freedom
Running around, trying everything new
But nothing impressed me at all
I never expected it to
그래서 난 자유를 택했죠
여기저기 돌아다니며 새로운 일을 했어요
하지만 전혀 내 마음을 감동시키진 못했어요
결코 기대도 안 했어요

Don't cry for me Argentina
The truth is I never left you
All through my wild days
My mad existence
I kept my promise
Don't keep your distance
울지 말아요 아르헨티나여
진실로 나는 당신을 떠나지 않겠어요
비록 내가 어려운 생활을 하고
난 비참한 존재였지만
난 나의 약속을 지켰어요
나를 멀리하지 말아 주세요

And as for fortune, and as for fame
I never invited them in
Though it seems to the world they were all I desired
They are illusions
They're not the solutions they promised to be
The answer was here all the time
I love you and hope you love me
재산이나 명예
난 그것들을 생각하지 않아요
비록 그것이 내가 찾는 모든 세상이라고 생각했는데
그것들은 환상일 뿐이예요
그것들은 약속된 답이 아니랍니다
해답은 항상 여기 있어요
난 당신을 사랑합니다 당신도 날 사랑해 주세요

The truth is I never left you
All through my wild days
My mad existence
I kept my promise
Don't keep your distance
진실로 나는 당신을 떠나지 않겠어요
비록 내가 어려운 생활을 하고
난 비참한 존재였지만
난 나의 약속을 지켰어요
나를 멀리하지 말아 주세요

Have I said too much?
There's nothing more I can think of to say to you
But all you have to do is look at me
To know that every word is true
내가 너무 말을 많이 했나요?
당신께 말할 수 있는 것은 이제 아무것도 없어요
그러나 당신은 내가 말한 모든 말들이
진실이라는 것을 알기 위해서는 나를 바라봐야 해요.

----------------------------------------------------------------------------------------